Twitter Updates

  follow me on Twitter

  Papan Kenyataan


  Custom Glitter Text  Myspace Photo Cube


  PLAN MESRA - TAKAFUL ETIQA

  Manfaat Utama

  • Perlindungan dibolehkan sehingga umur 80 tahun.

  • Akhir tempoh kontrak keseluruhan Akaun Peserta akan dipulangkan + perkongsian keuntungan dari Akaun Peserta dan lebihan Akaun Khas Peserta.

  • Jika berlaku kematian, manfaat yang dibayar adalah jumlah perlindungan + Akaun Peserta Terkumpul + keuntungan Akaun Peserta.

  • Sekiranya berlaku keilatan kekal dan menyeluruh, jumlah perlindungan akan dibayar dalam 5 pembayaran. 10% daripada jumlah perlindungan serta amaun terkumpul dan keuntungan dari Akaun Peserta apabila sahnya keilatan, 10% pada ulang tahun pertama hingga tahun ketiga dan bakinya sebanyak 60% pada tahun keempat dari tarikh keilatan.

  • Nilai serahan Akaun Peserta terkumpul dari tahun kedua penyertaan. Boleh dikeluarkan tanpa perlu bayar balik.

  • Atas apa juga sebab, sekiranya anda tidak dapat meneruskan sumbangan, anda boleh memilih satu daripada pilihan di dalam ‘peruntukan bukan lucuthak’ untuk meneruskan penyertaan.


  MENJANGKAU HARAPAN MEMUGAR IMPIAN

  MENJANGKAU HARAPAN MEMUGAR IMPIAN
  Ketika mengendalikan Sistem SISMEP di Permatang Pauh. Sistem ini dapat mengenalpasti pengundi setiap rumah.

  Tuesday, September 16, 2008

  NEW MALAYSIA DINNER

  Baru saja tamat jamuan makan malam "NEW MALAYSIA DINNER" anjuran PKR Bahagian Bandar Kuching dan Stampin. Jamuan bertempat di Crown Imperial Hall, Crown Square, Pending.
  Jamuan yang dianjurkan bersempena menyambut Hari Malaysia telah dihadiri lebih 1000 ahli dan penyokong PKR.
  Turut diundang menyerikan majlis ialah YB Tai Seng Ng, Exco Pembangunan Industrim Perdagangan dan Penerangan Perak, Datin Paduka Dr. Tan Yee Kew, Ketua Wanita PKR Pusat. Turut hadir, YB Dominic Ng, Datuk Seri Hafsah Harun, Stanley Jugol, S/usaha Agung SNAP serta jawatankuasa perhubungan negeri.