Twitter Updates

  follow me on Twitter

  Papan Kenyataan


  Custom Glitter Text  Myspace Photo Cube


  PLAN MESRA - TAKAFUL ETIQA

  Manfaat Utama

  • Perlindungan dibolehkan sehingga umur 80 tahun.

  • Akhir tempoh kontrak keseluruhan Akaun Peserta akan dipulangkan + perkongsian keuntungan dari Akaun Peserta dan lebihan Akaun Khas Peserta.

  • Jika berlaku kematian, manfaat yang dibayar adalah jumlah perlindungan + Akaun Peserta Terkumpul + keuntungan Akaun Peserta.

  • Sekiranya berlaku keilatan kekal dan menyeluruh, jumlah perlindungan akan dibayar dalam 5 pembayaran. 10% daripada jumlah perlindungan serta amaun terkumpul dan keuntungan dari Akaun Peserta apabila sahnya keilatan, 10% pada ulang tahun pertama hingga tahun ketiga dan bakinya sebanyak 60% pada tahun keempat dari tarikh keilatan.

  • Nilai serahan Akaun Peserta terkumpul dari tahun kedua penyertaan. Boleh dikeluarkan tanpa perlu bayar balik.

  • Atas apa juga sebab, sekiranya anda tidak dapat meneruskan sumbangan, anda boleh memilih satu daripada pilihan di dalam ‘peruntukan bukan lucuthak’ untuk meneruskan penyertaan.


  MENJANGKAU HARAPAN MEMUGAR IMPIAN

  MENJANGKAU HARAPAN MEMUGAR IMPIAN
  Ketika mengendalikan Sistem SISMEP di Permatang Pauh. Sistem ini dapat mengenalpasti pengundi setiap rumah.

  Friday, September 26, 2008

  JEJAK FAKIR SADONG JAYA

  Setelah berbincang dengan rakan-rakan, maka akan dilancarkan satu tabung bantuan yang dinamakan "JEJAK FAKIR SADONG JAYA" Tabung ini merupakan pengumpulan dana berbentuk wang yang akan disalurkan kepada fakir miskin, ibu tunggal, anak yatim serta mereka yang berkelayakan mendapatkan bantuan di DUN Sadong Jaya. Satu majlis ringkas akan diadakan dalam masa terdekat.
  Mereka yang ingin menghulurkan sumbangan bolehlah berhubung dengan Cikgu Piee Ling, 014 886 0118 atau bank-in ke Akaun Maybank - 16111 881 3235. Segala sumbangan amat dihargai dan didahului setinggi-tinggi penghargaan dan terima kasih.