Twitter Updates

  follow me on Twitter

  Papan Kenyataan


  Custom Glitter Text  Myspace Photo Cube


  PLAN MESRA - TAKAFUL ETIQA

  Manfaat Utama

  • Perlindungan dibolehkan sehingga umur 80 tahun.

  • Akhir tempoh kontrak keseluruhan Akaun Peserta akan dipulangkan + perkongsian keuntungan dari Akaun Peserta dan lebihan Akaun Khas Peserta.

  • Jika berlaku kematian, manfaat yang dibayar adalah jumlah perlindungan + Akaun Peserta Terkumpul + keuntungan Akaun Peserta.

  • Sekiranya berlaku keilatan kekal dan menyeluruh, jumlah perlindungan akan dibayar dalam 5 pembayaran. 10% daripada jumlah perlindungan serta amaun terkumpul dan keuntungan dari Akaun Peserta apabila sahnya keilatan, 10% pada ulang tahun pertama hingga tahun ketiga dan bakinya sebanyak 60% pada tahun keempat dari tarikh keilatan.

  • Nilai serahan Akaun Peserta terkumpul dari tahun kedua penyertaan. Boleh dikeluarkan tanpa perlu bayar balik.

  • Atas apa juga sebab, sekiranya anda tidak dapat meneruskan sumbangan, anda boleh memilih satu daripada pilihan di dalam ‘peruntukan bukan lucuthak’ untuk meneruskan penyertaan.


  MENJANGKAU HARAPAN MEMUGAR IMPIAN

  MENJANGKAU HARAPAN MEMUGAR IMPIAN
  Ketika mengendalikan Sistem SISMEP di Permatang Pauh. Sistem ini dapat mengenalpasti pengundi setiap rumah.

  Sunday, June 1, 2008

  MARI BOIKOT UTUSAN & MINGGUAN MALAYSIA

  DSAI IBRAHIM DAN KEPIMPINAN PAKATAN RAKYAT, TELAH MENGGESA SEMUA AHLI DAN PENYOKONG PAKATAN TERMASUK 5 BUAH NEGERI AGAR BERHENTI MELANGGAN DAN MEMBACA AKHBAR TERSEBUT BERMULA 27 MEI 2008.

  ALASAN JELAS DAN NYATA. AKHBAR INI TELAH MEMANIPULASI KEADAAN DAN SENGAJA MENSENSASI SEMANGAT PERKAUMAN YANG MENEBAL. AKHBAR INI TELAH DENGAN SENGAJA MEMBANGKITKAN RASA TIDAK SELAMAT ORANG MELAYU DAN SENTIASA PREJUDIS TERHADAP DSAI, DAP SERTA KEPIMPINAN PR KESELURUHANNYA. AKHBAR INI TURUT MENJADI WADAH UMNO KHASNYA MENIDAKKAN USAHA KERAJAAN NEGERI PAKATAN UNTUK MENTADBIR MENGIKUT ACUAN PAKATAN.

  ORANG RAMAI BOLEH MENILAI KUALITI, KANDUNGAN SERTA TUJUAN LAPORAN DALAM AKHBAR INI. KENAPA SETELAH 8 MAC, BARU BERIYA-IYA HENDAK MEMPERTAHANKAN KEDAULATAN ORANG MELAYU. KENAPA 50 TAHUN ITU, BERLALU TANPA KESAN.