Twitter Updates

  follow me on Twitter

  Papan Kenyataan


  Custom Glitter Text  Myspace Photo Cube


  PLAN MESRA - TAKAFUL ETIQA

  Manfaat Utama

  • Perlindungan dibolehkan sehingga umur 80 tahun.

  • Akhir tempoh kontrak keseluruhan Akaun Peserta akan dipulangkan + perkongsian keuntungan dari Akaun Peserta dan lebihan Akaun Khas Peserta.

  • Jika berlaku kematian, manfaat yang dibayar adalah jumlah perlindungan + Akaun Peserta Terkumpul + keuntungan Akaun Peserta.

  • Sekiranya berlaku keilatan kekal dan menyeluruh, jumlah perlindungan akan dibayar dalam 5 pembayaran. 10% daripada jumlah perlindungan serta amaun terkumpul dan keuntungan dari Akaun Peserta apabila sahnya keilatan, 10% pada ulang tahun pertama hingga tahun ketiga dan bakinya sebanyak 60% pada tahun keempat dari tarikh keilatan.

  • Nilai serahan Akaun Peserta terkumpul dari tahun kedua penyertaan. Boleh dikeluarkan tanpa perlu bayar balik.

  • Atas apa juga sebab, sekiranya anda tidak dapat meneruskan sumbangan, anda boleh memilih satu daripada pilihan di dalam ‘peruntukan bukan lucuthak’ untuk meneruskan penyertaan.


  MENJANGKAU HARAPAN MEMUGAR IMPIAN

  MENJANGKAU HARAPAN MEMUGAR IMPIAN
  Ketika mengendalikan Sistem SISMEP di Permatang Pauh. Sistem ini dapat mengenalpasti pengundi setiap rumah.

  Saturday, August 30, 2008

  BERSYUKUR DI ATAS KEMENANGAN

  Sekembalinya ke Sarawak, teman-teman terus mengucapkan tahniah dan bertanya khabar. Ada yang ingin tahu apa yang berlaku di Permatang Pauh. Mereka sangsi dengan laporan media cetak dan elektronik yang dikuasai Bee End.
  Saya cuma menyatakan selama 8 hari itu, adalah pengalaman yang mahal. Banyak perkara yang boleh dipelajari dan diadaptasi untuk menjayakan misi TAWAN DUN SARAWAK 2010.
  Maka malam ini akan diadakan satu Majlis Kesyukuran, jam 8 di perkarangan Pejabat Perhubungan PKR Sarawak, Jalan Matang. Semua petugas, ahli dan penyokong parti dipelawa hadir. Syukur ke hadrat Ilahi di atas kemenangan besar dan bergaya itu.