Twitter Updates

  follow me on Twitter

  Papan Kenyataan


  Custom Glitter Text  Myspace Photo Cube


  PLAN MESRA - TAKAFUL ETIQA

  Manfaat Utama

  • Perlindungan dibolehkan sehingga umur 80 tahun.

  • Akhir tempoh kontrak keseluruhan Akaun Peserta akan dipulangkan + perkongsian keuntungan dari Akaun Peserta dan lebihan Akaun Khas Peserta.

  • Jika berlaku kematian, manfaat yang dibayar adalah jumlah perlindungan + Akaun Peserta Terkumpul + keuntungan Akaun Peserta.

  • Sekiranya berlaku keilatan kekal dan menyeluruh, jumlah perlindungan akan dibayar dalam 5 pembayaran. 10% daripada jumlah perlindungan serta amaun terkumpul dan keuntungan dari Akaun Peserta apabila sahnya keilatan, 10% pada ulang tahun pertama hingga tahun ketiga dan bakinya sebanyak 60% pada tahun keempat dari tarikh keilatan.

  • Nilai serahan Akaun Peserta terkumpul dari tahun kedua penyertaan. Boleh dikeluarkan tanpa perlu bayar balik.

  • Atas apa juga sebab, sekiranya anda tidak dapat meneruskan sumbangan, anda boleh memilih satu daripada pilihan di dalam ‘peruntukan bukan lucuthak’ untuk meneruskan penyertaan.


  MENJANGKAU HARAPAN MEMUGAR IMPIAN

  MENJANGKAU HARAPAN MEMUGAR IMPIAN
  Ketika mengendalikan Sistem SISMEP di Permatang Pauh. Sistem ini dapat mengenalpasti pengundi setiap rumah.

  Friday, October 17, 2008

  RUMAH TERBUKA PKR SARAWAK

  Angkatan Muda Keadilan (AMK) Sarawak telah diamanahkan mengurus rumah terbuka aidilfitri yang akan diadakan pada 18.10.08, Sabtu. Majlis bermula jam 8.00 malam. Ianya akan diadakan di perkarangan Pejabat Perhubungan Negeri Sarawak, Jalan Matang, Kuching.
  Rumah terbuka itu turut melibatkan sayap Wanita Negeri, PKR Bahagian Santubong dan Petra Jaya.
  Di antara tetamu jemputan ialah Datuk Seri Hjh Hafsah Harun, Penasihat PKR Sarawak dan YB Dominique Ng, Pengerusi Perhubungan Negeri. Turut dijemput ialah Ustaz Othman Mustafa, Pesuruhjaya PAS Sarawak serta ahli jawatankuasanya. Bagi pihak SNAP, dijangka Stanley Jugol, Setiausaha Agung akan hadir.
  Orang ramai sekitar Kuching dijemput sama-sama memeriahkan rumah terbuka tersebut.