Twitter Updates

  follow me on Twitter

  Papan Kenyataan


  Custom Glitter Text  Myspace Photo Cube


  PLAN MESRA - TAKAFUL ETIQA

  Manfaat Utama

  • Perlindungan dibolehkan sehingga umur 80 tahun.

  • Akhir tempoh kontrak keseluruhan Akaun Peserta akan dipulangkan + perkongsian keuntungan dari Akaun Peserta dan lebihan Akaun Khas Peserta.

  • Jika berlaku kematian, manfaat yang dibayar adalah jumlah perlindungan + Akaun Peserta Terkumpul + keuntungan Akaun Peserta.

  • Sekiranya berlaku keilatan kekal dan menyeluruh, jumlah perlindungan akan dibayar dalam 5 pembayaran. 10% daripada jumlah perlindungan serta amaun terkumpul dan keuntungan dari Akaun Peserta apabila sahnya keilatan, 10% pada ulang tahun pertama hingga tahun ketiga dan bakinya sebanyak 60% pada tahun keempat dari tarikh keilatan.

  • Nilai serahan Akaun Peserta terkumpul dari tahun kedua penyertaan. Boleh dikeluarkan tanpa perlu bayar balik.

  • Atas apa juga sebab, sekiranya anda tidak dapat meneruskan sumbangan, anda boleh memilih satu daripada pilihan di dalam ‘peruntukan bukan lucuthak’ untuk meneruskan penyertaan.


  MENJANGKAU HARAPAN MEMUGAR IMPIAN

  MENJANGKAU HARAPAN MEMUGAR IMPIAN
  Ketika mengendalikan Sistem SISMEP di Permatang Pauh. Sistem ini dapat mengenalpasti pengundi setiap rumah.

  Monday, October 13, 2008

  GAMBAR SEKITAR MESYUARAT AGUNG TAHUNAN (MATB) BAHAGIAN BATANG SADONG


  Seramai 112 orang hadir ke MATB Bahagian Batang Sadong yang diadakan pada 11.10.08 di Dewan Setia, Simunjan. Ini merupakan kali pertama aktiviti PKR diadakan di premis milik kerajaan. Liputan MATB ini ada diterbitkan oleh See Hua Daily News dan United Daily pada 13.10.08. Mesyuarat dirasmikan oleh Tn Hj Wan Zainal Abidin Wan Senusi, Timb. Pengerusi Perhubungan Negeri Sarawak. Manakala penutupan telah disempurnakan oleh YB Dominique Ng, Pengerusi Perhubungan Negeri Sarawak. MATB diakhiri dengan Majlis Ramah Tamah Aidilfitri.Mesyuarat ini telah menggemparkan Bee End di Simunjan.