Twitter Updates

  follow me on Twitter

  Papan Kenyataan


  Custom Glitter Text  Myspace Photo Cube


  PLAN MESRA - TAKAFUL ETIQA

  Manfaat Utama

  • Perlindungan dibolehkan sehingga umur 80 tahun.

  • Akhir tempoh kontrak keseluruhan Akaun Peserta akan dipulangkan + perkongsian keuntungan dari Akaun Peserta dan lebihan Akaun Khas Peserta.

  • Jika berlaku kematian, manfaat yang dibayar adalah jumlah perlindungan + Akaun Peserta Terkumpul + keuntungan Akaun Peserta.

  • Sekiranya berlaku keilatan kekal dan menyeluruh, jumlah perlindungan akan dibayar dalam 5 pembayaran. 10% daripada jumlah perlindungan serta amaun terkumpul dan keuntungan dari Akaun Peserta apabila sahnya keilatan, 10% pada ulang tahun pertama hingga tahun ketiga dan bakinya sebanyak 60% pada tahun keempat dari tarikh keilatan.

  • Nilai serahan Akaun Peserta terkumpul dari tahun kedua penyertaan. Boleh dikeluarkan tanpa perlu bayar balik.

  • Atas apa juga sebab, sekiranya anda tidak dapat meneruskan sumbangan, anda boleh memilih satu daripada pilihan di dalam ‘peruntukan bukan lucuthak’ untuk meneruskan penyertaan.


  MENJANGKAU HARAPAN MEMUGAR IMPIAN

  MENJANGKAU HARAPAN MEMUGAR IMPIAN
  Ketika mengendalikan Sistem SISMEP di Permatang Pauh. Sistem ini dapat mengenalpasti pengundi setiap rumah.

  Saturday, November 1, 2008

  SUATU KEJUTAN AKAN MELANDA POLITIK SARAWAK!

  Mungkin ada di kalangan ahli PKR yang sudah mengetahui berita ini. Dan sudah pasti ramai yang masih tertanya-tanya. Benarkah sianu sianu akan menyertai PKR Sarawak? Siapakah sianu itu? Benarkah dia figura penting dalam politik Sarawak? Berapa ramai pengikutnya akan turut serta meninggalkan kapal yang semakin bocor?
  Segalanya akan terjawab pada 15 November 2008 nanti. Sama-samalah kita menanti detik itu di mana Anwar Ibrahim, bakal Perdana Menteri menerima borang permohonan figura ini dan pengikut-pengikutnya.
  Suntikan kemenangan moral sebelum berperang pada pilihanraya DUN Sarawak yang dijangka 2009 atau awal 2010.