Twitter Updates

  follow me on Twitter

  Papan Kenyataan


  Custom Glitter Text  Myspace Photo Cube


  PLAN MESRA - TAKAFUL ETIQA

  Manfaat Utama

  • Perlindungan dibolehkan sehingga umur 80 tahun.

  • Akhir tempoh kontrak keseluruhan Akaun Peserta akan dipulangkan + perkongsian keuntungan dari Akaun Peserta dan lebihan Akaun Khas Peserta.

  • Jika berlaku kematian, manfaat yang dibayar adalah jumlah perlindungan + Akaun Peserta Terkumpul + keuntungan Akaun Peserta.

  • Sekiranya berlaku keilatan kekal dan menyeluruh, jumlah perlindungan akan dibayar dalam 5 pembayaran. 10% daripada jumlah perlindungan serta amaun terkumpul dan keuntungan dari Akaun Peserta apabila sahnya keilatan, 10% pada ulang tahun pertama hingga tahun ketiga dan bakinya sebanyak 60% pada tahun keempat dari tarikh keilatan.

  • Nilai serahan Akaun Peserta terkumpul dari tahun kedua penyertaan. Boleh dikeluarkan tanpa perlu bayar balik.

  • Atas apa juga sebab, sekiranya anda tidak dapat meneruskan sumbangan, anda boleh memilih satu daripada pilihan di dalam ‘peruntukan bukan lucuthak’ untuk meneruskan penyertaan.


  MENJANGKAU HARAPAN MEMUGAR IMPIAN

  MENJANGKAU HARAPAN MEMUGAR IMPIAN
  Ketika mengendalikan Sistem SISMEP di Permatang Pauh. Sistem ini dapat mengenalpasti pengundi setiap rumah.

  Saturday, July 26, 2008

  SEMINAR HARAPAN BARU UNTUK MALAYSIA (SEHARUM)

  Seramai lebih 100 orang pemimpin KeAdilan dari seluruh negeri Sarawak menghadiri SEHARUM yang diadakan di sebuah resort di Jalan Matang. Mereka adalah pemimpin di peringkat Bahagian. Seminar dua hari bermula 26-27 Julai. Turut hadir membentangkan kertas kerja ialah Datuk Dr Jeffry Ketingan dan Sdr Mustafa Kamil Ayub. Mereka adalah Naib Presiden KeAdilan.
  Sebanyak 4 tajuk utama dibincangkan yang merangkumi, 5 jaji teras PKR, Urustadbir baik, kepimpinan yang prihatin serta isu-isu dan dasar perjuangan PKR.