Twitter Updates

  follow me on Twitter

  Papan Kenyataan


  Custom Glitter Text  Myspace Photo Cube


  PLAN MESRA - TAKAFUL ETIQA

  Manfaat Utama

  • Perlindungan dibolehkan sehingga umur 80 tahun.

  • Akhir tempoh kontrak keseluruhan Akaun Peserta akan dipulangkan + perkongsian keuntungan dari Akaun Peserta dan lebihan Akaun Khas Peserta.

  • Jika berlaku kematian, manfaat yang dibayar adalah jumlah perlindungan + Akaun Peserta Terkumpul + keuntungan Akaun Peserta.

  • Sekiranya berlaku keilatan kekal dan menyeluruh, jumlah perlindungan akan dibayar dalam 5 pembayaran. 10% daripada jumlah perlindungan serta amaun terkumpul dan keuntungan dari Akaun Peserta apabila sahnya keilatan, 10% pada ulang tahun pertama hingga tahun ketiga dan bakinya sebanyak 60% pada tahun keempat dari tarikh keilatan.

  • Nilai serahan Akaun Peserta terkumpul dari tahun kedua penyertaan. Boleh dikeluarkan tanpa perlu bayar balik.

  • Atas apa juga sebab, sekiranya anda tidak dapat meneruskan sumbangan, anda boleh memilih satu daripada pilihan di dalam ‘peruntukan bukan lucuthak’ untuk meneruskan penyertaan.


  MENJANGKAU HARAPAN MEMUGAR IMPIAN

  MENJANGKAU HARAPAN MEMUGAR IMPIAN
  Ketika mengendalikan Sistem SISMEP di Permatang Pauh. Sistem ini dapat mengenalpasti pengundi setiap rumah.

  Tuesday, July 1, 2008

  PENDEDAHAN BERANI DSAI

  DSAI telah mendedahkan bagaimana skrip lama diubahsuai untuk membunuh karier politik beliau dan seterusnya membantut perjalanan PKR.
  Dalam sidang akhbar jam 4.00 ptg ini di Ibu Pejabat PKR, DSAI menuntut komen dan reaksi daripada Ketua Polis Negara dan Peguam Negara berhubung laporan polis yang dibuat Saiful. Beliau hairan dengan sikap double standard pihak berkuasa berkaitan dakwaan liwat melibatkan beliau dan dakwaan pembabitan Najib dan Rosmah dengan pembunuhan Altantuya. Pendedahan akuan bersumpah oleh Raja Petra dianggap palsu dan tuduhan tidak berasas, maka tidak perlu disiasar. Manakala tuduhan liwat terhadap beliau sudah dimulakan siasatan.
  Sehubungan itu, beliau akan mempertahankan dirinya. Beliau tidak akan mengizinkan hak dan kebebasan beliau menjadi pertaruhan dalam permainan kotor pemimpin tertinggi UMNO.

  Beliau akan mendedahkan segala bukti yang berkaitan salah guna kuasa Musa Hassan dan Gani Patail semasa mereka membuat bukti palsu dalam tahun 1998. Bukti berbentuk dokumen itu, diterimanya 3 minggu yang lalu.