Twitter Updates

  follow me on Twitter

  Papan Kenyataan


  Custom Glitter Text  Myspace Photo Cube


  PLAN MESRA - TAKAFUL ETIQA

  Manfaat Utama

  • Perlindungan dibolehkan sehingga umur 80 tahun.

  • Akhir tempoh kontrak keseluruhan Akaun Peserta akan dipulangkan + perkongsian keuntungan dari Akaun Peserta dan lebihan Akaun Khas Peserta.

  • Jika berlaku kematian, manfaat yang dibayar adalah jumlah perlindungan + Akaun Peserta Terkumpul + keuntungan Akaun Peserta.

  • Sekiranya berlaku keilatan kekal dan menyeluruh, jumlah perlindungan akan dibayar dalam 5 pembayaran. 10% daripada jumlah perlindungan serta amaun terkumpul dan keuntungan dari Akaun Peserta apabila sahnya keilatan, 10% pada ulang tahun pertama hingga tahun ketiga dan bakinya sebanyak 60% pada tahun keempat dari tarikh keilatan.

  • Nilai serahan Akaun Peserta terkumpul dari tahun kedua penyertaan. Boleh dikeluarkan tanpa perlu bayar balik.

  • Atas apa juga sebab, sekiranya anda tidak dapat meneruskan sumbangan, anda boleh memilih satu daripada pilihan di dalam ‘peruntukan bukan lucuthak’ untuk meneruskan penyertaan.


  MENJANGKAU HARAPAN MEMUGAR IMPIAN

  MENJANGKAU HARAPAN MEMUGAR IMPIAN
  Ketika mengendalikan Sistem SISMEP di Permatang Pauh. Sistem ini dapat mengenalpasti pengundi setiap rumah.

  Monday, March 23, 2009

  JAWAH GERANG :THE DAYAK FIGHTER!

  Tahniah saudaraku Jawah Gerang. Tahniah juga kepada saudaraku Nicholas Bawin. Kombinasi kalian diharap dapat dijelmakan menjadi pasukan mantap dan seterusnya mengangkat Jawah menjadi ADUN Batang Ai dan ADUN ketiga Keadilan di DUN Sarawak.

  Kepada penyokong dan pelobi Nicholas, kini buktikan ketaatsetiaan kalian kepada parti dengan membantu Jawah merealisasikan perjuangan Keadilan.

  Kepada tenaga kerja dan petugas Jawah, rintangan dan dugaan yang menanti bukan sedikit. Tempuhi dengan tabah. Ingatlah perjuangan ini bukan milik peribadi, tetapi demi rakyat yang sudah sengsara berdekad lamanya.