Twitter Updates

  follow me on Twitter

  Papan Kenyataan


  Custom Glitter Text  Myspace Photo Cube


  PLAN MESRA - TAKAFUL ETIQA

  Manfaat Utama

  • Perlindungan dibolehkan sehingga umur 80 tahun.

  • Akhir tempoh kontrak keseluruhan Akaun Peserta akan dipulangkan + perkongsian keuntungan dari Akaun Peserta dan lebihan Akaun Khas Peserta.

  • Jika berlaku kematian, manfaat yang dibayar adalah jumlah perlindungan + Akaun Peserta Terkumpul + keuntungan Akaun Peserta.

  • Sekiranya berlaku keilatan kekal dan menyeluruh, jumlah perlindungan akan dibayar dalam 5 pembayaran. 10% daripada jumlah perlindungan serta amaun terkumpul dan keuntungan dari Akaun Peserta apabila sahnya keilatan, 10% pada ulang tahun pertama hingga tahun ketiga dan bakinya sebanyak 60% pada tahun keempat dari tarikh keilatan.

  • Nilai serahan Akaun Peserta terkumpul dari tahun kedua penyertaan. Boleh dikeluarkan tanpa perlu bayar balik.

  • Atas apa juga sebab, sekiranya anda tidak dapat meneruskan sumbangan, anda boleh memilih satu daripada pilihan di dalam ‘peruntukan bukan lucuthak’ untuk meneruskan penyertaan.


  MENJANGKAU HARAPAN MEMUGAR IMPIAN

  MENJANGKAU HARAPAN MEMUGAR IMPIAN
  Ketika mengendalikan Sistem SISMEP di Permatang Pauh. Sistem ini dapat mengenalpasti pengundi setiap rumah.

  Tuesday, March 17, 2009

  ELIZABETH WONG NUDE PIC

  Dua hari lepas saya menerima email daripada seorang yang tidak dikenali. Email tersebut mengandungi beberapa imej yang kononnya gambar kepunyaan YB Elizabeth Wong, ADUN Bukit Lanjan, Selangor.

  Setelah membandingkan imej pertama dengan foto Eli, sahlah imej itu memang gambar muka Eli. Tetapi beberapa imej lain yang agak kabur sukar dikenali. Imej yang menunjukkan seseorang yang sedang tidur di sofa dengan kedudukan kaki terkangkang sehingga menampakkan paha, sukar untuk dibuktikan kepunyaan Eli.

  Kepada Eli, anda memang manis dan menawan. Tabahkan hati. Dugaan menjadi orang politik memang pelbagai. Semoga anda dilindungi.