Twitter Updates

  follow me on Twitter

  Papan Kenyataan


  Custom Glitter Text  Myspace Photo Cube


  PLAN MESRA - TAKAFUL ETIQA

  Manfaat Utama

  • Perlindungan dibolehkan sehingga umur 80 tahun.

  • Akhir tempoh kontrak keseluruhan Akaun Peserta akan dipulangkan + perkongsian keuntungan dari Akaun Peserta dan lebihan Akaun Khas Peserta.

  • Jika berlaku kematian, manfaat yang dibayar adalah jumlah perlindungan + Akaun Peserta Terkumpul + keuntungan Akaun Peserta.

  • Sekiranya berlaku keilatan kekal dan menyeluruh, jumlah perlindungan akan dibayar dalam 5 pembayaran. 10% daripada jumlah perlindungan serta amaun terkumpul dan keuntungan dari Akaun Peserta apabila sahnya keilatan, 10% pada ulang tahun pertama hingga tahun ketiga dan bakinya sebanyak 60% pada tahun keempat dari tarikh keilatan.

  • Nilai serahan Akaun Peserta terkumpul dari tahun kedua penyertaan. Boleh dikeluarkan tanpa perlu bayar balik.

  • Atas apa juga sebab, sekiranya anda tidak dapat meneruskan sumbangan, anda boleh memilih satu daripada pilihan di dalam ‘peruntukan bukan lucuthak’ untuk meneruskan penyertaan.


  MENJANGKAU HARAPAN MEMUGAR IMPIAN

  MENJANGKAU HARAPAN MEMUGAR IMPIAN
  Ketika mengendalikan Sistem SISMEP di Permatang Pauh. Sistem ini dapat mengenalpasti pengundi setiap rumah.

  Saturday, July 25, 2009

  MB SGOR BERSAMA PKR SARAWAK

  MB Selangor, Tan Sri Khalid Ibrahim akan berada di Sarawak pada 28 Julai ini bersempena dengan Majlis Persidangan Raja-Raja.

  Sejerus tiba, beliau dijangka melakukan Majlis Penutupan Rasmi Konvensyen PKR Sarawak yang diadakan di Crown Square, Kuching. Konvensyen diadakan untuk memberi pendedahan lanjut anggota parti tentang perjuangan dan matlamat PKR dan Pakatan Rakyat dalam membela nasib rakyat kebanyakan.

  Selepas itu Tan Sri dijangka menunaikan solah Maghrib bersama penduduk di Jalan Patingan. Beliau turut menunaikan solat Isya di surau Kpg Gersik.

  Jam 8.30 malam satu ceramah kelompok akan diadakan di Kpg Surabaya Ulu, Kuching.

  Jam 10.30 malam, Tan Sri akan mengadakan majlis makan malam tertutup bersama pimpinan PKR Sarawak.

  Anggota parti dan orang ramai dijemput hadir terutama mendengar sendiri tentang pentadbiran Pakatan Rakyat di negeri Selangor.